Monday, January 15, 2007

Έχω όρεξη για σαρκασμό και ειρωνεία. Σε μεγάλες δόσεις. Λες και σας βλέπω όμως τώρα μπροστά μου που διαβάζετε αυτές τις σειρές. Η Ρεα προετοιμάζεται για πολλά γέλια, και έχει ηδη ζωγραφιστεί ένα χαμόγελο στα χείλη της. Ο Στέλιος κοιτάει με απορημένο και ονειροπόλο βλέμμα(ρε τι κάνει ο έρωτας). Ο Μιχάλης έχει σοβαρό ύφος έτοιμο να κρίνει την λογοτεχνική ποιότητα και την ευστοχία του κειμένου. Και συ Φώτη, έχεις σκάσει στα γέλια από την πρώτη κιόλας πρόταση κουνάς με νοήμα το κεφάλι και λες από μέσα σου οτι επιστρέφω στο φυσικό μου περιβάλλον(της ειρωνείας).
Είπαμε ήθελα να σαρκάσω ε? Μπορώ πχ να ανφέρω την ατάκα της ημέρας. Περνώντας με την κολλητή μου δίπλα από το παρκαρισμένο αμάξι ενός καθηγητή μας βλέπουμε στο πίσω κάθισμα ένα παιδικό καθσιματάκι(ξέρετε από αυτά τα ειδικά για το αυτοκίνητο). Οπότε η κοπέλα αναρωτιέται "έχει και μωρό?" και εγώ παίρνω το χαρακτηριστικό σαρκαστικό ύφος και της κάνω " Όχι, για την γυναίκα του το έχει. Είναι μικρόσωμη, βλέπεις."
Επίσης θα ήθελα να ειρωνευτώ λίγο τη μπλογκομανία που ξέσπασε στο φόρουμ μας. Δεν φτάνει που είχαμε την τιμή να απολαύσουμε το εξαιρετικό δημιούργημα του κανονάκη (όσοι δεν το διαβάσατε ακόμα και σας ενδιαφέρει η μελέτη της ψυχολογίας των αστικοποιημένων ψιλογκόθ εφήβων , σας το συνιστώ ανεπυφίλακτα, είναι καλό υλικό για διατριβή ), τώρα έφτιξε και ο άνδρο αυτό το ρημάδι όπου όλοι υποτίθεται οτι πρέπει αν γράφουμε ένα κάτι. Προς το παρόν το μόνο που καταφέράμε έιναι 2-3 σχόλια παραπονεμένων που δεν αξιώθηκαν να ελένξουν το μέιλ τους ώστε να δουν πως τουα έχουμε καλέσει.
Τέλος εμπνευσμένη από το μπλοκίδιο της Φένιας, που μιλάει για σχέσεις, έχω να δηλώσω οτι όλοι είναι άντρες είναι γουρούνια. (Μην το παίρνετε προσωπικά βρε παιδια, σεις είστε γουρουνάκια). Ρέα, πάμε το κλασσικο πφφφφφ.....μπόιζ!!!Γιατί λίγο πολύ όλα τα αρσενικά, παρά τα πολλά τους χαρίσματα(γκουχ,γκουχ) είναι ανίκανα να παρακολουθήσουν τις ψυχικές διακυμάνσεις μιας γυναίκας,πόσο μάλλον να τις καταλάβουν( ε τώρα δεν φταίμε και μεις που έχουμε 1000 διακυμάνσεις το δευτερόλεπτο, να τις πρόλάβετε). Τέλοσπάτνων, δεν βαριέσαι όσο έχουν ζεστά χέρια και σε λένε "τρουφίτσα" τους τα συγχωρείς όλα(όχι καμάρι μου δεν μιλούσα για σένα, μην αγχώνεσαι :ΡΡΡΡΡΡ) . Άντε υγεία. Πολύς διάλογος σε αυτό το ποστ.

5 comments:

Rea said...

χαχαχαααααααααααααααααααααααααααα
μα απο που την πηρες την ειρωνεια κ τον σαρκασμο ρε γμτ...αφου κ οι 2 μητερες σου,μαστε πολυ γλυκομιλητα κ ηπια ατομα :ρ

κ η βλακειουλα του ανδρο,γαμαει ρε :ρ

dreamer... said...

άσε άσε έχω πάρει την κατηφόρα...

Rea said...

χαλας το ονομα της οικογενειας :ρ

wick2pray said...

re piga na gino melos sto blog alla m bgazei error sto password m:S To allaksa giro stis 5 fores alla pali to idio apotelesma!!!Oso gia to to post s,poli filosofia exei pesei re paidia,o enas gia tis kamilopardaleis,i alli gia tis sxeseis,esi gia tous antres-loukanika(koinos gourounia:P).ELEOS!Kala,gia na diabaso ena fisiologiko blog pia prepei na perimeno post apo to Kanonaki:P

Rea said...

γω μια χαρα κανονικα μπλοκ χω.για ταινειες λεγα ^ο)