Friday, June 13, 2008

Το οτι υπάρχουν κτήνη το ξέρω. Το οτι τυχαίνει να βρίσκουν και αθώα θύματα το ξέρω επίσης. Το οτι τα παιδιά ζουν σε έναν πολύ παράξενο και κακό κόσμο σήμερα το ξέρω και αυτό. Αλλά γιατι να πεθάνουν από δίψα και πείνα δυο παιδάκια μέσα σε ένα ασανσέρ και να μην το καταλάβει κανείς;
Και το κυριότερο, εσύ κυρία παρουσιάστρια με τη κούπ, τη λακ, το μανικιούρ και το τουπέ μέχρι απέναντι, πως ΤΟΛΜΑΣ να μιλάς με τέτοιο τρόπο; Λες και δεν είναι παιδάκια που πέθαναν με φρικιαστικό θάνατο, αλλά η καινούρια "αληθινή" ιστορία του κοσμοπόλιταν;
Λες τα πτώματα εντπίστηκαν από την έντονη δυσωδία,ήταν ολόγυμνα, και βρίσκονταν σε αποσύνθεση. Το Πούλιντζερ να πάρεις. Ακούνε και ηλικιωμένοι ειδήσεις, και παιδάκια και άνθρωποι που επηρεάζονται έυκολα. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ!!!! Κρίμα όμως που δεν βρήκες και αποκλειστικές εικόνες, δεν έβαλες και καμιά λεπτομέρεια ακόμα, ποιο μέρος είχε αποσυντεθεί περισσοτερο και άλλα ζουμερά.
Δεν φταις εσύ ασφαλώς αλλά το κανάλι σου, και όλα τα κανάλια και τα περήφανα ΜΜΕ εν γένει. Φταιει που δεν σεβόμαστε, δεν σκεφτόμαστε και δεν νιώθουμε.
Γιατί υπάρχει και ένα μέρος που λέγεται ψυχη σε μερικούς, και πολύ θα ήθελα να μπορούσαμε να κάνουμε μεταμοσχέυσεις από αυτό, μαζί με επικουρικά όργανα όπως συνείδηση, ευαισθησία, ενσυναίσθηση( ου δύσκολη λέξη δεσποινίς παρουσιάστρια, δεν τις μαθαίνετε εκεί στην τηλεόραση).
Και κάτι ακόμα, όσο συμβαίνουν τέτοιες τραγωδίες εγώ δεν θα μπορέσω να τον δω τον πανάγαθο και μεγαλοδύναμο. Πολύ θα ήθελα να ξέρω οτι γίνατε αγγελάκια, καρδουλες μου, αλλά μόνο μουντό καυασαέριο βλέπω πάνω....στην δική μου τη καρδιά πάντως υπάρχετε και θα μου θυμίζετε να μην σταματήσω να ονειρεύομαι ένα γλυκύτερο κόσμο.

1 comment:

KitsosMitsos said...

Πόνο και οργή βλέπω... Και όντως αξίζει γι αυτές τις περιπτώσεις. Γιατί ειδικά τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτε.