Saturday, May 06, 2006

Να λοιπον που για μια ακομη φορα συνδεομαι αρρικτως με το νετ και καταργω τους παραδοσιακους και δοκιμασμενους τροπους εκφρασης(βλεπε ημερολογια, λευκωματα και λοιπα υπολειμμματα του ευτιχισμενου 20ου αιωνα :Ρ). Τι μπορω να γραψω στο πρωτο ποστ?
Οτι για τη δημιουργια του παροντος εμπνευστηκα απο την μονιμη μουσα μου σε θεματα νετ επικοινωνιας και οχι μονο. Η απολυτη πνευματικη και πραγματικη νετ μανα, η Ρεα.Επισης μπορω να γραψω οτι εχο διαβασμα και πολλες δουλειες τις οποιες δεν με βλεπω να κανω, κλασσικα δηλαδη θα ξενυχτησω παλι αυριο. Λοιπον, καπου εδω να τελειωνω το ποστ γιατι θελω να κανω και ενα τεστακι, να δω κατα ποσο μοιαζω με το Ρεουλινι.

1 comment:

Anonymous said...

αγαθουληνοδιο!!!!!!!!!!!!!!!απεκτησες και συ μπλογκ!αντε βρε,και καλα ποστς:Ρ εγω να ξερεις οτι θα μαι τακτικος παρατηρητης και σχολιαστης αυτων!!!αντε ν ρθω κ αθηνα να βγουμε να χαζοτρελιαστουμε ολες μαζι και να παρεις και το ε!!!εσυ δν ειπαμε ομως τι θ μας δωσεις τλκ:Ο πρεπει ν το λυσουμε επειγοντως αυτο!τελοσπαντων,πολλα αναρρωμενα φιλιααα:*******************